Pagina's

vrijdag 16 januari 2015

Winter wonderland...

De auto is volgeladen, snowboards, boodschappen, tv schermpjes voor de kids. We zijn er helemaal klaar voor! Over 2 uurtjes vertrekken we voor onze autorit van 10 uur naar Oostenrijk! Dit jaar gaan we naar Fiss, een echt paradijs voor kinderen in de sneeuw en... daarom ook voor ons! 

De ideale dag is dus: Vroeg opstaan,  heel de dag buiten spelen in de sneeuw, snowboarden, sleetje rijden en dan 's-avonds lekker eten en na een warm badje de kids op bed, zzzzzzzzz en dan komt het! Dan duikt papa in zijn boek en mama gaat heeeerlijk haken met een bailey's erbij! 

Dat klinkt toch helemaal niet verkeerd? Het was wel even wat voorbereiding, want ik kon natuurlijk niet al mijn projecten en wol meenemen, al had ik dat het liefste wel gedaan, haha. Maar goed, ik heb 4 leuke projecten mee en al de wollies over de tassen verdeeld! 

Dus 10 uur in de auto??!! Mijn man vind autorijden heerlijk, de kids slapen lekker door en als ik aan hem vraag, wil je liever kletsen, zegt ie altijd, neeee hoor, ga jij maar lekker haken!!


1 opmerking:

  1. Hoi Regi, wat wordt hij prachtig: Sophies Universe! Ik ben benieuwd hoe hij wordt.
    Ik heb je genomineerd voor de Liebster Award. Zin om mee te doen? Neem dan een kijkje op mijn blog!
    liefs,
    Madeleen

    BeantwoordenVerwijderen