Pagina's

woensdag 7 januari 2015

Sophies Garden...

Mijn Granny voor de Cal 2015 was klaar, dat was snel voor elkaar!?! Dus bij het rondneuzen op internet, kwam ik een supermooi werkje tegen, Sophie's Garden, jullie hebben deze misschien al vaker voorbij zien komen op facebook of ergens anders online!


Sophie's Garden is een Mandala met allemaal vrolijke kleurtjes, eromheen heel veel toeren gehaakt, waardoor je een heel groot vierkant krijgt, oftewel een super granny! Het patroon is gemaakt door Dedri van de website www.lookatwhatimade.net. Wat een mooie dingen maakt zij!


Ik ga 'mijn' garden gebruiken voor een kussen voor Silva's kamertje, dus ben er alweer mee aan de slag gegaan en ohhhh, deze is ook weer superleuk om te maken!! Dus weer een project erbij!


Hier in ieder geval het begin t/m toer 10! In totaal zijn het 36 toeren, dus de komende tijd zullen jullie hier meer foto's voorbij zien komen!

18 januari ga ik meedoen met Sophies Universere, hou mijn blog in de gaten, hierover snel meer...

En mocht je ook graag willen beginnen en niet weet waar je moet zoeken, laat het me weten!

6 opmerkingen:

 1. Wat een gezellig blog heb je.
  En wat een vrolijke kleuren gebruik je voor Sophie's garden.
  Ik ga je volgen.
  Groetjes Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dank je voor je compliment Marja! Dat is altijd leuk te horen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Regi,

  Wat een vrolijkheid jouw Sophies garden.
  Misschien leuk voor jouw en jouw volgers om te weten is dat ik Sophies garden, met toestemming van de ontwerpster, aan het vertalen ben. Ook Sophies universe cal mag ik straks gaan vertalen. Zie hiervoor mijn website www.haakdingen.nl.
  Groetjes, Dianne

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb het begrepen Dianne, ik zal in mijn volgende blog berichtjes zeker een linkje erbij zetten van je site! Ik heb wel zin in nog een projectje erbij! groetjes

   Verwijderen